Nyhet!
Nu kan du boka PT-pass hos oss, se erbjudande som gäller september månad.
Vi har från och med 11 juni 2020 flyttat till nya lokaler. Nya adressen är Lugna gatan 18 på Finnslätten i Kungsleden Multiarena. Varmt välkomna!

Nyhet!
I samarbete med Sport Performance Center kan du som tränar där, nu boka din Kostrådgivning och kroppsmätning hos oss. Vi hjälper dig att optimera din träning med rådgivning, kostschema och kroppsmätning. Välj mellan 2 olika upplägg utifrån dina behov och mål. "Att fylla sitt energibehov är avgörande för att lyckas bli starkare, snabbare och bättre.

Vill du ta din träning till nästa steg, eller vill du komma igång med din träning, besök då www.sportperformancecenter.com för mer information!

Helhetshälsa är ett begrepp som ofta används men som kan vara svårt att uppnå. Vi har hjälpt företag och privatpersoner med att optimera hälsan sedan 2003.

Vi behöver ibland se saker ur ett större perspektiv för att hitta grundorsaker som hämmar vår rörelseapparat och varför vi inte mår bra. Stress, osund kost, för lite motion, felaktiga arbetsställningar är många gånger - faktorer  som orsakar problem på sikt. Vi hjälper dig genom ett första konsultations-samtal att ta reda på ditt nuläge och hur vi ska få dig i balans igen. Att investera i sin hälsa minskar inte bara sjukdom utan ger även en bättre livsKvalité och ett gladare liv.


Kostrådgivning - Kroppsmätning - Kurser i Ergonomi - Kroppsbehandlingar - HRV stressmätning, konditionstester, rörlighetspass -  är några verktyg som vi använder för att optimera din hälsa.


Varmt välkomna!