loading...
Helhetshälsa är ett begrepp som ofta används men som kan vara svårt att uppnå. Vi har hjälpt företag och privatpersoner med att optimera hälsan sedan 2003.

Vi behöver ibland se saker ur ett större perspektiv för att hitta grundorsaker som hämmar vår rörelseapparat och varför vi inte mår bra. Stress, osund kost, för lite motion, felaktiga arbetsställningar är många gånger - faktorer  som orsakar problem på sikt. Vi hjälper dig genom ett första konsultations-samtal att ta reda på ditt nuläge och hur vi ska få dig i balans igen. Att investera i sin hälsa minskar inte bara sjukdom utan ger även en bättre livsKvalité och ett gladare liv.

Vi samarbetar även med andra aktörer för att alltid kunna erbjuda våra kunder rätt hjälp. Ibland är det Fysioterapeuten, Naprapaten, eller sjukvården som behövs också. Med vår långa erfarenhet så kan vi efter första möte rekommendera dig vidare om vi inte har lösningen på problemet.  Du som kund ska alltid känna dig välkommen hos oss och vi lovar att vi kommer att göra allt för att du ska bli nöjd.


Personlig träning, kostrådgivning - Kroppsmätning - Kurser i Ergonomi - Kroppsbehandlingar - HRV stressmätning, konditionstester och föresläsningar är några verktyg som vi använder för att optimera din hälsa. 
Varmt välkomna!